AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıble değiştirmek

Kahve falında kıble değiştirmek

Kahve falında kıble değiştirmek çok büyük çaba sarf edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kısmetinin açılacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kıble değiştirmek gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları esnasında, yapılan konuşmalara istinaden bazı fikirlerinizde meydana gelecek değişiklikler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kıble değiştirmek her zaman haklının yanında olacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında kıblenin değiştiğini görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak moralinin her zaman yerinde olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıbleyi bulamamak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleyi ters görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kıble aramak böylece hayatından memnun olacağına, işlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında kıbleyi bulmak getirisinden daha fazla olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir