Kahve falında kıbleyi bulmak

Kahve falında kıbleyi bulmak başarılarının bir ömür süreceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, icat yapacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, adının her yerde geçeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kıbleyi bulmak gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Kahve falında kıbleyi bulmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleyi ters durmak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters durmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Kahve falında kıble değiştirmek hayatın kolaylaşacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işarettir.

Kahve falında kıbleyi göstermek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet eder.

Kahve falında kıbleyi ters görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, harcama gücünün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top