AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleyi göstermek

Kahve falında kıbleyi göstermek

Kahve falında kıbleyi göstermek anne baba duasının alınacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yazgısının güzelleşeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleyi göstermek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında birine kıbleyi göstermek yüzünün güleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleyi göstermek kendisini üzen konuların kapanacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıblenin değiştiğini görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine inanılır.

Kahve falında kıbleye arkası dönük namaz kılmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalettir.

Kahve falında yanlış kıblede namaz kılmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıbleye doğru namaz kılmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir