AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleyi ters görmek

Kahve falında kıbleyi ters görmek

Kahve falında kıbleyi ters görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, edilen duaların kabul olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kıbleyi ters gördüyseniz:

  • Yapılacakların listesi giderek uzuyor olabilir.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak işlerin de yolunda gideceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleyi ters durmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters kıble görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleyi ters görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters durmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir