AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kese yapmak

Kahve falında birine kese yapmak

Kahve falında birine kese yapmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında birine kese yapmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında hamamda kese yapmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kese yapmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hayatınızın neşe dolacağına inanılır.

Kahve falında birine kese yapmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birine kese yapmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında sırta kese yapmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında banyoda kese yapmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işarettir.

Kahve falında yüze kese yapmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuda kese yapmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yalan söyleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir