AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kelepçe takmak

Kahve falında birine kelepçe takmak

Kahve falında birine kelepçe takmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, mekân değiştireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız.

Kahve falında kelepçe takmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna kelepçe takmak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında birisine kelepçe takmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kelepçe takmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasına kelepçe takmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında altın kelepçe takmak namaz kılacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir