AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçe takmak

Kahve falında kelepçe takmak

Kahve falında kelepçe takmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, keyifli olacağına delalet eder.

Kahve falında kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Kahve falında kelepçe takmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına kelepçe takmak istediği makama geleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine kelepçe takmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birine kelepçe takmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında altın kelepçe takmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, zor durumda kalınacağına işarettir.

Kahve falında ayakta kelepçe görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir