AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kefen vermek

Kahve falında birine kefen vermek

Kahve falında birine kefen vermek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında birine kefen vermek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık kefen görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek parasının ve malının artacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulur.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kefende bebek görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir