AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefende bebek görmek

Kahve falında kefende bebek görmek

Kahve falında kefende bebek görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, ömür boyu devam edeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kefende bebek gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Kahve falında bebeği kefende görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kefenli bebek görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, işinde dar boğaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefene bebek görmek işinde büyük başarılar alacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kefeni görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kefende bebek görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir