AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine karpuz vermek

Kahve falında birine karpuz vermek

Kahve falında birine karpuz vermek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine karpuz vermek gördüyseniz:

  • Hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz veya beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında su içinde karpuz görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işarettir.

Kahve falında bozulmuş karpuz görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda karpuz görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında kara karpuz görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında karpuz pişirmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz ve erik görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlamış karpuz görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, küs olduğu kişilerle barışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir