AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlamış karpuz görmek

Kahve falında çatlamış karpuz görmek

Kahve falında çatlamış karpuz görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlamış karpuz gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında çatlamış karpuz görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlamış topuk görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayna çatlatmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini çatlamış görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlayan duvar görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında çatlayan yumurta görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir