AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde karpuz görmek

Kahve falında su içinde karpuz görmek

Kahve falında su içinde karpuz görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde karpuz gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında su içinde karpuz görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde karpuz görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde karpuz görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz suyu içmek işlerini tek başına yöneteceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz suyunu içmek dininden vazgeçmeyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde merdiven görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde sülük görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir