AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz pişirmek

Kahve falında karpuz pişirmek

Kahve falında karpuz pişirmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz pişirmek gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Kahve falında karpuz pişirmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah karpuz görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz suyu içmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, makamının sürekli yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz ve bıçak görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tatsız karpuz yemek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu karpuz yemek huzurun ve sükûnetin geleceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz düşürmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir