AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara karpuz görmek

Kahve falında kara karpuz görmek

Kahve falında kara karpuz görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara karpuz gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında kara karpuz görmek kaderinin yüzüne güleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz sergisi görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz yemek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir oda dolusu karpuz görmek hacetinizin giderilmesine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine yorulur.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında karpuz kopardığını görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuzla top oynamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi kırmızı karpuz görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir