AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz çekirdeği görmek

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz çekirdeği gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek ona yardımcı olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek yeni bir çevre edinileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet eder.

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, merdiven atlayacağına işarettir.

Kahve falında çekirdekli karpuz yemek zorlukların yaşanacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz çekirdeği ayıklamak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş çekirdek görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir