AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda karpuz görmek

Kahve falında çok sayıda karpuz görmek

Kahve falında çok sayıda karpuz görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, ileride çok zengin biri olacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda karpuz gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Kahve falında çok sayıda karpuz görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda aslan görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz sayısını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında sayıklayan birini görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda örümcek görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sayı rakam görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çift sayı görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda çiçek görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir