AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında birine iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında birine iğne vurulduğunu görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet eder.

Kahve falında birine iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağına iğne vurulmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola iğne vurulmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zorla iğne vurulmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak şansın kaçacağına, üzüntülü günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişe iğne vurulmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir