AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan iğne vurulmak

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan iğne olmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak büyük bir zenginlik elde edileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan vurulmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Kahve falında kulaktan ip çekmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan böcek çıktığını görmek hayırlı yollara gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak el üstünde tutulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir