AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına iğne vurulmak

Kahve falında bacağına iğne vurulmak

Kahve falında bacağına iğne vurulmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, kafasının da rahat edeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bacağına iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin buna ihtiyacı var.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek çok büyük mutluluk duyacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağına iğne vurulmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak sevgi dolu haberler alınacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine inanılır.

Kahve falında iğne vurulmaktan kaçmak yaşadığı darlığın son bulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir