AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gül koparmak

Kahve falında kırmızı gül koparmak

Kahve falında kırmızı gül koparmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hırsızlık yapacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül koparmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı gül verildiğini görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kıza kırmızı gül vermek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ve pembe gül görmek genç kimselere eğitim vereceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından kırmızı gül almak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında yerde kırmızı gül görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül hediye almak toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı güllü elbise görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir