AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine elini vermek

Kahve falında birine elini vermek

Kahve falında birine elini vermek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, her geçen gün sorunların artacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birine elini vermek gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kavun görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek fesatlıklar içinde kalınacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında sanatçının elini tutmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin öpüldüğünü görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde bohça görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında elini öptürmemek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir