AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğneyle dikiş dikmek

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek gururlu bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek mutluluktan havalara uçulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden dikiş iğnesi almak sorunların üstüste geleceğine, ona mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesi toplamak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir