AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iğnesi görmek

Kahve falında dikiş iğnesi görmek

Kahve falında dikiş iğnesi görmek özel hayatının renkleneceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Kahve falında dikiş iğnesi görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çözüm yolları bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş iğnesi vermek kendisine gelemeyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş makinası iğnesi görmek kısmetlerin artacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir