AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi toplamak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işarettir.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalettir.

Kahve falında dikiş iğnesi vermek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesi almak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir