AnaSayfa / Genel / Kahve falında dertleştiğini görmek

Kahve falında dertleştiğini görmek

Kahve falında dertleştiğini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, başarıları ile konuşulacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dertleştiğini gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Kahve falında birine derdini anlatmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana derdini anlatmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dertleştiğini görmek tatsız durumların yaşanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında dertlerini anlatmak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, heveslerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında dertli birini görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında birini dertli görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derdini anlatamamak sorunların ve dertlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir