AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geçim derdinin olmayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında dert anlatmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında birine derdini anlatmak dilediği gibi harcama yapacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında derdini anlatmak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Kahve falında dertlerini anlatmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında birine dert anlatmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında başbakana derdini anlatmak çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle dertleştiğini görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir