AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çorba vermek

Kahve falında birine çorba vermek

Kahve falında birine çorba vermek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok başarılı olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerin sürekli artacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birine çorba vermek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Kahve falında paça çorbası yapmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası yemek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında buğday çorbası yapmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şehriye çorbası yemek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüye çorba yedirmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında mısır çorbası görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında çorba yapmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çorba pişirmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir