AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba kepçesi görmek

Kahve falında çorba kepçesi görmek

Kahve falında çorba kepçesi görmek canın sıkılacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, geri planda kalacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba kepçesi gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında çorba kepçesi görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kepçeyle çorba içmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulur.

Kahve falında iş kepçesi görmek şansının açık olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kepçe görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, üzüntülerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kepçeyle balık tutmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kepçe görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kepçe görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir