AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli çorap giymek

Kahve falında dantelli çorap giymek

Kahve falında dantelli çorap giymek rakiplerin başarı kazanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dantelli çorap giymek gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Kahve falında dantelli çorap giymek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dantel çorap görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantelli çorap görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dantelli çorap görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayatın yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında dantel elbise giymek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet eder.

Kahve falında dantel gelinlik giymek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, icat yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah dantel elbise giymek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah dantelli elbise giymek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir