AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu bulmak

Kahve falında cep telefonu bulmak

Kahve falında cep telefonu bulmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu bulmak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında cep telefon bulmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu bulmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu bulmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kazancın sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde cep telefonu bulmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı cep telefon görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu kurcalamak yapılan işin bol kazanç getireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir