AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, aşama kaydedeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, hayatının afiyette geçeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında telefon tamir ettirmek yenileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon tamir etmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ev tamir ettirmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalettir.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saati tamir ettirmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir