AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çarşaf sermek

Kahve falında birine çarşaf sermek

Kahve falında birine çarşaf sermek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunların yakında son bulacağına, sorunların atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında yatak çarşafı sermek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere çarşaf sermek eşe dosta yardım edileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ipe çarşaf sermek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine çarşaf sermek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir