AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla vedalaşmak

Kahve falında akrabayla vedalaşmak

Kahve falında akrabayla vedalaşmak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, esenliği bulacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayla vedalaşmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak vedalaşmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle vedalaşmak solan yüzünün güleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aileden vedalasmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliye veda etmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir