AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle vedalaşmak

Kahve falında ölüyle vedalaşmak

Kahve falında ölüyle vedalaşmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle vedalaşmak çareyi başka yerlerde arayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında komşularla vedalaşmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ailesiyle vedalaşmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sarılarak vedalaşmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye veda etmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, borçlarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birileriyle vedalaşmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerle vedalaşmak falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir