AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden vedalasmak

Kahve falında aileden vedalasmak

Kahve falında aileden vedalasmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çok güzel işlere gireceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sağlık sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında aileden vedalasmak gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında ailesiyle vedalaşmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, rahatının kaçacağına delalettir.

Kahve falında aileden vedalasmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına inanılır.

Kahve falında eşiyle vedalaşmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyla vedalaşmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek için vedalaşmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye veda etmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle vedalaşmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir