AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bozuk para vermek

Kahve falında birine bozuk para vermek

Kahve falında birine bozuk para vermek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sonradan da çok üzüleceğine, kudretinin yerine geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında birine bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bozuk para atmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk yabancı para görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para saklamak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak daha fazla rızık elde edileceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çantada bozuk para görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk para bozukluk görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para vermemek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir