AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan bozuk para toplamak

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet eder.

Kahve falında kum içinde bozuk para görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kumdan para toplamak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, iyi şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada bozuk para toplamak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza yorulur.

Kahve falında sokaktan bozuk para toplamak alim ve bilge insan olacağına, hem yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinden bozuk para toplamak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında yoldan bozuk para toplamak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir