AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk yabancı para görmek

Kahve falında bozuk yabancı para görmek

Kahve falında bozuk yabancı para görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, aile hayatında sevinileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında bozuk yabancı para gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yabancı bozuk para görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ortaya bazı projeler koyacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk yabancı para görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bozuk para bulmak endişe verici olaylar yaşanacağına, eğleneceğine delalettir.

Kahve falında yabancı bozuk para toplamak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden bozuk para almak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir