AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantada bozuk para görmek

Kahve falında çantada bozuk para görmek

Kahve falında çantada bozuk para görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantada bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Kahve falında çantada bozuk para bulmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para çantası görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çantada bozuk para görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para bulmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve bozuk para görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında eline bozuk para almak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir