AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para vermemek

Kahve falında bozuk para vermemek

Kahve falında bozuk para vermemek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para vermemek gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak çok hayırlı işlere gireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para kaybetmek helal lokmalar yiyeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette bozuk para görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden bozuk para almak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında elinde bozuk para görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir