Kahve falında bozuk para bozukluk görmek

Kahve falında bozuk para bozukluk görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, büyük takdir toplanacağına, art niyetli kişilere uyacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, eşiyle bahtiyar olacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para bozukluk gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Kahve falında bozuk bozuk para görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bozuk para görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından bozuk para almak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bolca bozuk para görmek canını ve malını hiçe sayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanın içinde bozuk para görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden bozuk para almak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, eşyaların yenileneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir