AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk ve kağıt para gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para ve kağıt para görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt bozuk para görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk kağıt para görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir