AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğunu söylemek

Kahve falında aşık olduğunu söylemek

Kahve falında aşık olduğunu söylemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, her şeyin ters gideceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında birine aşık olduğunu söylemek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yeni çalışmalara girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunu söylemek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bize aşık olduğunu görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hep aynı kişiye aşık olmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinden başkasına aşık olmak yardımın alınacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık çift görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin öldüğünü görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir