Kahve falında birine bir şey atmak

Kahve falında birine bir şey atmak rahatın yerine geleceğine, insanları kıracağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında birine bir şey atmak gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Kahve falında bir şeye imza atmak özgüveninde artış yaşanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey atmak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çarelere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ateşe bir şey atmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birine bir şey atmak mutsuz ve moralsiz olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak işlerin çok büyümeyeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi atmak günahların da affolacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir