AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bardakla su vermek

Kahve falında birine bardakla su vermek

Kahve falında birine bardakla su vermek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Kahve falında birine bardakla su vermek gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Kahve falında bardakla su içmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında birisine bardakla su vermek orada tatsız olaylar yaşayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bardakta su içmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolu su bardağı görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, kaybettiği şeyi bulmasına inanılır.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayaline kavuşacağına yorulur.

Kahve falında su bardağı almak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında bardağa su doldurmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bardağından su içmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir