AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağa su doldurmak

Kahve falında bardağa su doldurmak

Kahve falında bardağa su doldurmak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bardağa su doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında bir bardağa su doldurmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardağa su doldurmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bardaklara su doldurmak kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak güçlendikçe güçleneceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bardak su doldurmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek bolluk içinde yaşamaya, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak doldurmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir