AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü akrabaya sarılmak

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, dilediği gibi yaşayacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işarettir.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında akrabasına sarılmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabaya sarılmak yalan söylemeye, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabaya sarılmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında akrabayla sarılmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

Kahve falında akrabaya sarılmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalettir.

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir