AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya sarılmak

Kahve falında akrabaya sarılmak

Kahve falında akrabaya sarılmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına işaret eder.

Kahve falında akrabaya sarılmak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine inanılır.

Kahve falında akrabalara sarılmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabaya sarılmak sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında akrabalarla sarılmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ev sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında akrabasına sarılmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarına sarılmak risk almaktan özenle kaçınacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen akrabaya sarılmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir