Kahve falında birine ayakkabı atmak

Kahve falında birine ayakkabı atmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında birine ayakkabı atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıları atmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları atmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı atmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top