AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ateş edildiğini görmek

Kahve falında birine ateş edildiğini görmek

Kahve falında birine ateş edildiğini görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birine ateş edildiğini görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş edilmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, bol muhabbette kalacağına delalettir.

Kahve falında birinin kendine ateş ettiğini görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına inanılır.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir